Kia

7-års garanti og flott design

KIA Cee'd
KIA Cee’d

Kia hadde et frynsete rykte noen år, men med nye modeller og 7-års garanti har tingene endre seg. Kia leverer i dag nye biler hvor både kvalitet og design er tatt på alvor. Er du på jakt etter en nyere bruktbil kan derfor en Kia med lang garanti være et alternativ.

Rio

KIA Rio
KIA Rio

Kia Rio er en pen liten bil. Motoren er ikke like moderne som designet, men de fleste finner en utgave som passer. Minste motor er en 3-sylindret 1,1-liters diesel som yter 75 hk. 1,4 bensin automat er kanskje beste valg, sammen med høyeste utstyrsnivå. Dette inkluderer alt.. skinn, soltak, klimaaut, farge-GPS, ryggekamera!

Sportage II

Kia Sportage
Kia Sportage

Du husker kanskje den første Sportage. Glem absolutt alt du vet om denne når du ser den nye. Sommeren 2011 kom en ny Sportage, og for en forskjell. Designet er moderne og pent, motorene er nye og ting som garanti og sikkerhet er løftet mange hakk. Ulempen med den nye modellen er nettopp at den er såpass ny at bruktbilene ikke akkurat oversvømmer markedet. En fin ting er at innstegsprisen for en ny Sportage ikke er så høy. 2-liters diesel, firehjulstrekk og automatgir passer best.

Cee’d

KIA Cee'd
KIA Cee’d

Navnet kan skremme noen, men dette “frøet” har andre kvaliteter enn et sprøtt navn. Kia Cee’d ble kjendis på grunn av sin banebrytende garanti. 7-års garanti fikk Cee’d-kunden da han eller hun kjøpte bilen ny. Som bruktbilkjøper betyr det at det er mye garanti igjen til deg. Designet på 5-dørs utgaven fremstår som moderne. Cee’d SW er stasjonsvognen i familien. Denne er mer praktisk, men virker litt klumpete og rar i formspråket. Det skal legges til at små stasjonsvogner aldri har vært veldig populært i Norge.

Seol

KIA Seol
KIA Seol

Den blå bilen på bildet er en elbil, men Seol finnes også med diesel eller bensinmotor. Seol er annerledes på en frisk og fin måte. Det er en praktisk bil, men den er mer tøff enn vakker.

Venga

KIA Venga
KIA Venga

Venga har veldig mye til felles med Hyundai i20, med designet er noe endret. Til å være en liten og høy bil ser Venga ganske bra ut. Du finner biler med glasstak, klimaautomatikk og skinnseter hvis du ønsker det. Interiøret er trivelig, spesielt med panorama soltak som gir lys og luft. 1,4 diesel er ganske vanlig, men 1,6 diesel passer bilen bedre. 1,6 bensin automat finnes også.

Carens

KIA Carens
KIA Carens

Du skal lete litt for å finne flerbruksbilen Carens. Den er langt fra like populær som VW Touran, men det skal sies at 7-setere aldri har vært storselgere i Norge. Carens kan sammenlignes med Opel Zafira Tourer på mange måter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *